Met veel enthousiasme hebben we anderhalf jaar gewerkt aan de totstandkoming van ons eerste boek (en spel!), dat nu bij de drukkerij ligt.

Ik heb het boek samen met Elisenda Pallàs in het Spaans geschreven en we hebben veel geleerd tijdens het proces dat vol zat met verbinding, inspiratie, plezier en innovatie. Na veel schrijven, testen, hulp van vrienden en familie, het vinden van de steun van een uitgever, het selecteren van illustraties en het aanbrengen van correcties… zal het boek vanaf september 2022 verkrijgbaar zijn op de Spaanse markt en in de Spaanse boekhandels 👈

“Het spel van nu” (de Spaanse titel is “El juego del ahora”) is een leuk spel van 30 yoga-, mindfulness- en emotionele intelligentiekaarten voor kinderen en jongeren waarmee je je aandacht, zelfbewustzijn, geduld en vriendelijkheid kunt trainen. Het bevat een  introductiehandleiding over yoga, mindfulness, het op jezelf toepassen van aandachtstraining, het leren vragen en luisteren en kinderen te begeleiden en verschillende eenvoudige en leuke spelvoorstellen voor beginners.

Ideaal om met het gezin te spelen, in de klas of in de therapeutische praktijk, “Het spel van het nu” is een waardevol hulpmiddel voor yoga- of mindfulnessleraren.

Inmiddels is er een eerste Nederlandse vertaling van het boek aan verschillende Nederlandse uitgevers aangeboden. Het zou erg leuk zijn om hier in de toekomst ook de defenitieve Nederlandse versie van het boek te kunnen aankondigen. We zien wel… komt allemaal wel goed 🙂

Soortgelijke artikelen:
Meer artikelen over yoga of mindfulness